Slana soba - studio za solnu terapiju
početna cjenik alergološko savjetovalište iz medija peludni kalendar zanimljivosti FAQ
 
 
 
SVAKA 6.TERAPIJA - GRATIS      
 
   
 
slana soba
 
- Solna terapija -
kliniČki potvrĐena metoda lijeČenja
na prirodnoj osnovi,
100% bez umjetnih elemenata
 
:: povijest solne terapije
:: slana soba - što je to?
:: indikacije
:: djeca i terapija solju
:: kožne bolesti i slana soba
:: spirometrija
 
 
Metoda je prikladna za
odrasle, djecu, trudnice i
starije osobe
 

Cijene terapije
 
jedna terapija za odrasle iznosi 100 kn
jedna terapija za djecu iznosi 50 kn
( pratnja gratis)
umirovljenici imaju popust u vremenu od 9 do 13 sati i plaćaju 70 kn
organizirani dolazak 5 osoba zajedno
400 kn.
 
SVAKA 6. TERAPIJA I STRUČNO SAVJETOVANJE  GRATIS !
 
         
  o nama haloterapija galerija kontakt
 
 

:: Slana soba - što je to ?

 

Slana soba je prostorija čiji su zidovi, strop i pod obloženi prirodnom haloterapija - solna terapija koja se provodi u slanoj sobikamenom soli iz rudnika. Posebnim uređajem koji se zove halogenerator,za vrijeme trajanja terapije u sobu se upuhuju sitne, najfinije čestice kamene soli stvarajući mikroklimu kakva se nalazi u slanim spiljama. Boravak uz more nas podmlađuje - ublažava zdravstvene tegobe i jača nas zbog visokog sadržaja soli u zraku bez obzira na činjenicu da koncentracija soli u zraku varira pod utjecajem vremenskih prilika i nije uvijek idealna. Upravo je halogenerator taj koji u slanim sobama stvara idealnu koncentraciju mikro čestica, ionizira zrak i zasićuje ga elementima dragocjenim za život.

Dobro je znati ...
 
 

:: Vrijednosti slane sobe

Boravak u slanoj sobi je blagodat za cijeli organizam. Zdravstvene i relaksacijske vrijednosti slane sobe su zaista izvanredne i provjerne. Svaka slana soba je ugodna na svoj način i svaka od njih ima svoju pozitivnu enegiju koju ćete osjetiti u trenutku kad se udobno smjestite u relax fotelje, uz ugodnu opuštajuću rasvjetu i laganu meditativnu glazbu.
 
Osjećati ćete se lakše, smanjiti umor, stres, napetost, poboljšati san, uspostaviti psihofizičku ravnotežu i podići koncentraciju i radnu sposobnost. Potvrđeno je da slana soba ima izvrstan terapeutski utjecaj u liječenju astme i bronhija, smiruje i produbljuje disanje, ubrzava kretanje dišnog epitela i čisti dišne putove, djeluje protiv upala i protiv alergija, ubrzava oksidiranje serotonina, te regulira mineralnu uravnoteženost. Metoda je prikladna za odrasle, djecu, trudnice i starije osobe. Za puni učinak terapije potrebno je 10 - 15 uzastopnih tretmana. Tretman za odrasle traje 40 min, a za djecu 20 min.
 

U studiju za solnu terapiju na raspolaganju su vam dvije sobe, jedna za djecu a druga za odrasle.U dječijoj sobi se djeca igraju kao na plaži koristeći kantice, lopatice, grabljice ili slažu kockice, a za potpuni ugođaj uvijek možete ponijeti njihov omiljeni CD sa glazbom ili pričom. Djeca u sobi borave sa roditeljem, odnosno sa osobom koja ih je dovela.

I drugi pozitivni učinci ...
 
 
  C Metropola 2009